• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Used2b Bowling Bag Cement Lafarge groen

€35,00 €29,95
Levertijd Niet leverbaar
Used2b Used2b Bowling Bag Cement Lafarge groen

  • Kleur: groen
  • Afmeting: 45 x 26 x 19,5 cm
  • Inhoud 21 liter
  • Voering: nylon, zwart
  • Schouderband: instelbaar en extra lang
  • Materiaal: waterafstotend gewoven polypropyleen

Sporttasje gemaakt van afgekeurde cementzakken. Eenvoudige maar doeltreffende lichtgewicht tas voor als je gaat sporten of een dagtripje maakt. De bodem is verstevigd. Er zit éen groot ritsvak aan buitenzijde, één groot ritsvak aan binnenzijde en nog een klein ritsvakje aan de andere binnenzijde.

Je kunt deze tas als schoudertas dragen of de lange schouderband negeren/ eraf halen en alleen de korte hengsels gebruiken.

De extra lange schouderband is niet alleen afneembaar met eenvoudig klik systeem maar ook in lengte verstelbaar.

Op zoek naar een stoere groene tas?

Mensen die op zoek zijn naar een stoere tas komen vanzelf bij used2b terecht. Want als onze tassen zijn stoer en ruig en doorleefd. Groen is helemaal hot dus als je een stoere tas zoekt bij je groene outfit zou je wel eens helemaal goed kunnen zitten met deze "Gym".

De eerste collectie used2b modellen lieten we maken in deze groene kleur van Lafarge. We deden dit echter in de tijd dat groen nog niet zo hip was als nu dus we hebben ze een tijdje weggelegd en nu weer tevoorschijn gehaald.  Wij verkopen dit model inmiddels in een verbeterde versie in blauw en rood. Dit groene model is nog een simpel model met maar één ritsvak aan buitenzijde, en 2 vakken aan binnenzijde. De voering van dit model is zwart.

Omdat dit een simpele tas is die niet zo uitgebreid is als de rode en blauwe, betaal je er dus ook een stuk minder voor.

 

Duurzame tas met een verhaal, Fair trade geproduceerd

Als je het leuk vindt dat een tas een verhaal met zich meedraagt dan ben je bij used2b aan het juiste adres.

Deze tas bijvoorbeeld is gemaakt van groene cementzakken die door de fabriek afgekeurd werden vanwege een drukfoutje.  Het materiaal is dus helemaal schoon en ongebruikt maar wel oorspronkelijk bedoeld om 50 kg cement in te vervoeren. Lafarge cement. 

Deze tassen die gemaakt zijn van afgekeurde cementzakken lieten wij maken in een Fair Trade atelier in Bangladesh. Een circulaire duurzame tas dus!

Tas gemaakt van industrial waste

Sommige dingen zijn te mooi om weg te gooien. Deze sporttas/logeertas is gemaakt van cementzakken die door de fabrikant afgekeurd werden omdat ze een druk- of weeffoutje hadden. Used2b liet eigentijdse tassen maken van deze "industrial waste"

Eigenlijk houden wij juist heel erg van deze "imperfecties"; het geeft de tassen karakter. Hun stevigheid en robuuste uitstraling komen juist in dit tweede leven optimaal tot hun recht.


let op: dit materiaal kan verkleuren door langdurige blootstelling aan direct zonlicht.

let op: print kan afwijken van de foto, wij werken met gebruikte materialen

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen