• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tafelzeil extra smal voor binnen en buiten

Handig tafelzeil als tafelloper of om je kasten mee op te vrolijken: 70 cm breed op een rol van 5 meter. Ook geschikt als biertafel tafelzeil.
Geen producten gevonden...

Tafelzeil extra smal voor binnen en buiten

 • Afmetingen tafellopers (B x D): 700 x 500 cm 
 • Materiaal: 100% waterdicht ftalaten vrij PVC tafelzeil met het Oekotex keurmerk
 • Gewicht: 1350 g
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren: er past er altijd een bij jouw tafel
 • Herbruikbare tafelkleden
 • 100% waterdicht en waterafstotend
 • Geleverd in de lengte gevouwen op een rol van 85 centimeter

Tafelloper gemaakt van tafelzeil: om snel even een stukje van je tafel op te vrolijken of je hele biertafel.  De plastic tafelloper beschermt je tafel maar is ook sfeervol en decoratief. 

Een plastic tafelloper is gezellig en tóch veel en veel handiger dan een stoffen tafelloper want deze is 100% waterdicht dus mocht er een ongelukje gebeuren dan haal je een doekje erover en klaar.

 • Niet wassen: afnemen met een natte doek
 • Maat: 70 cm bij 500 cm
 • Geleverd doormidden gevouwen op een rol van 85 cm
 • Ftalaten vrij, met oekotex keurmerk
 • Tafelloper
 • Tafelkleed voor biertafel 
Wij hebben deze tafelloper éénmaal gevouwen zodat het op een kleinere koker verzonden zou kunnen worden.  In de lengte loopt dus één vouw dus dat is veel fijner dan wanneer we het tot een brievenbus pakket vouwen.

Tafelzeil voor als de kinderen gaan knutselen

Niet iedereen wil zijn tafel bedekken met een tafelkleed of tafelzeil. Je hebt je tafel immers niet gekocht om deze vervolgens te bedekken.
Voor deze mensen is het super handig om een rol smal tafelzeil in huis te hebben. Immers als de kinderen gaan verven leg je een stukje van dit zeil op tafel en kun je zelf gewoon genieten van de rest van de tafel.
Een ander bijkomend voordeel van een smal tafelzeil is dat je niet alle spullen van tafel hoeft te halen om het neer te leggen. Je kent dat wel, iedereen heeft spullen op tafel staan die er altijd blijven staan: de fruitmand, de vaas met bloemen, een laptop. Laat lekker staan en dek alleen waar nodig een stukje van je tafel af met dit leuke smalle tafelzeil op rol.

Tafelkleed voor biertafel

Onmisbare plastic tafelkleden voor de biertafel op jouw feest of braderie.
Biertafel tafelzeil is de ideale decoratie voor ieder feest.
Onze biertafel tafelkleden zijn gemaakt van ftalaten-vrij tafelzeil met het oekotex keurmerk.
 
De biertafel tafelkleden van MixMamas zien er niet alleen geweldig uit, ze kunnen ook eindeloos hergebruikt worden en zijn 100% waterdicht.
 • Afmetingen tafelkleed biertafel (B x D): 700 x 500 cm •
 • Materiaal: 100% waterdicht ftalaten vrij PVC tafelzeil met het oekotex keurmerk
 • Gewicht: 1350 g
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren Biertafelkleden: er past er altijd een bij jouw feest
 • Herbruikbare tafelkleden
 • 100% waterdicht en waterafstotend
 • Geleverd in de lengte gevouwen op een rol van 85 centimeter

Plastic tafelloper om je tafel te beschermen

Als je met kinderen eet of knutselt is het wel zo handig om een plastic tafelloper bij de hand te hebben om te tafel snel even te beschermen maar je tafel niet helemaal onzichtbaar te maken.
 
Het leuke van een tafelloper is niet alleen dat je je tafel er nog doorheen blijft zien en je dus grotendeels van je mooie tafel kunt blijven genieten maar het is ook handig dat je niet alle rommeltjes van tafel hoeft te halen om het kleed erop te leggen. 
 
Gewoon even een klein plekje vrijmaken, troepjes opzij schuiven en klaar.
 
De tafellopers van MixMamas zijn ook handig om snel even gezellig te dekken en je tafel een nét even een andere uitstraling te geven, bijvoorbeeld omdat het feest is of gewoon omdat je tijdens het avondeten of het ontbijt een ander sfeertje wilt.
 
Onze plastic tafellopers zijn gemaakt van ftalaten-vrij tafelzeil met het oekotex keurmerk.
 
De plastic tafellopers van MixMamas zijn niet alleen heel decoratief, ze kunnen ook eindeloos hergebruikt worden en zijn 100% waterdicht.

Tafelzeil geschikt voor binnen en buiten

Je tuin of balkon klaar maken voor de zomer met dit handige smalle tafelzeil op rol? . Vrolijk je smalle tafel op met een hip tafelzeil. Dit tafelzeil is maar 70 cm breed en er zit 5 meter op een rol dus je kunt in één klap je hele balkon / tuin / kamer opvrolijken!

Tafelzeil is ideaal voor binnen en buiten. Het geeft je tafel sfeer en beschermt je tafel tegelijkertijd tegen vlekken.  Uiteraard zijn de tafelzeilen waterdicht dus bekers die omvallen zijn geen probleem, je tafel is beschermd tegen vloeistoffen en tegen de regen.  Tafelzeil is makkelijk afwasbaar, waterafstotende dus heel praktisch, maar ook trendy!  Fleur je tuintafel op met retro tafelzeil en ga vrolijk de zomer in! 

Op zijn Italiaans dineren aan biertafels met biertafelzeil

Als je met kerst je hele familie hebt uitgenodigd, of met oud en nieuw krijg je een hele bubs op bezoek, dan ontkom je er vaak niet aan om biertafels in te zetten.
 
En eigenlijk is het ook heel leuk om met z'n allen aan biertafels te dineren: je krijgt er al snel een knusse Italiaanse sfeer van: je gasten voelen zich minder opgelaten door de ongedwongen sfeer en iedereen zit lekker dicht tegen elkaar aan.
 
En is het niet een droom van ons allemaal om net als de Italianen met z'n allen  aan lange tafels eindeloos van het bourgondische leven te genieten?
 
MixMamas verkoopt lange smalle tafelkleden die ideaal zijn voor dit soort lange tafels.  En ze zijn ook heel feestelijk bijvoorbeeld wit met zilveren stippen en wit met gouden stippen.  Daarmee creëer je meteen een heel feestelijke sfeer en tegelijkertijd is het heel makkelijk want de tafelkleden zijn waterdicht en je maakt ze eenvoudig schoon met een doekje.
 
Zet alle kinderen gezellig bij elkaar aan een biertafel gedekt met tafelzeil met stippen.  En stuur ons dan de foto van jouw favoriete MixMamas biertafelzeil: dat zouden we heel erg leuk vinden!