• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rond gecoat tafellinnen 160cm

Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede

Rond gecoat tafellinnen 160cm

Brede ronde coated tafellakens van uitstekende kwaliteit 160cm doorsnede voor tafels met een diameter van ongeveer 120cm.  

Kant-en-klare-ronde geplastificeerde tafelkleden

Onze ronde afwasbare tafelkleden zijn afgezet met een bies in dezelfde kleur. Dit geplastificeerd afwasbare katoen is 3-voudig behandeld met een teflon coating waardoor het 100% gegarandeerd vlekwerend is. Maar het mag ook op 30 graden worden gewassen.

  • Afmeting: 1.60m rond (voor tafel van 120cm)
  • Samenstelling: 50% katoen en 50% polyester
  • Coating: Teflon (3 lagen)
  • Machinewasbaar: op 30 graden ( mogelijke krimp tot 4%)

Onze afwasbare ronde tafelkleden hebben een natuurlijke uitstraling

Veel mensen verwarren gecoat tafellinnen met plastic tafelzeil maar gecoat tafellinnen heeft een veel natuurlijker uitstraling omdat de stofstructuur, het echte stofgevoel, grotendeels behouden blijft bij een teflon coating.

Tafelkleden die 100% waterafstotend en vlek-werend zijn

Ons naturel ogende gecoat tafellinnen is ideaal om je tafel te beschermen en tegelijkertijd wat kleur in huis aan te brengen. Het materiaal is waterafstotend en vlek-werend dus gemakkelijk af te nemen en schoon te houden.

Mijn ronde tafelblad heeft een diameter van 140cm, welke maat moet ik kopen?

Als je tafelblad een diameter van 140cm hebt dan kun je wel een tafelkleed van 160cm kopen maar de overhang is dan wel erg kort.  Je moet nl. ook altijd nog de overhang (dubbel) bij de maat optellen. Je kunt dan misschien beter kiezen voor onze grootste maat 180cm: je hebt dan aan alle kanten een overhang van 20cm. 

Maattabel voor de ronde gecoate kleden 160cm van MixMamas

  • Geschikt voor een tafel met een diameter van 1,20m  (overhang van 20cm)
  • Geschikt voor een tafel met een diameter van 1,30m  (overhang van 15cm)
  • Eventueel voor een tafel met een diameter van 1,40m (hele korte overhang van 10cm)

B2B ronde gecoate tafelkleden kopen

Wil je meerdere gecoate tafelkleden bestellen? Mail ons dan zodat we je een passende aanbieding kunnen doen.

MixMamas is importeur en groothandel in tafelzeil sinds 2001 dus ben je eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je festivals of events of richt je bedrijven in en wil je veel tafels van tafelkleden voorzien? Dan is het voordelig om bij Mixmamas op rol te bestellen. Bij MixMamas zijn rollen áltijd in de aanbieding en in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar.  

MixMamas Groothandel

Indien je regelmatig grote aantallen rollen tafelzeil bestelt kunnen we ook een groothandelsaccount voor je aanmaken. Dan krijg je online altijd de speciale prijs die voor jou is vastgelegd.