• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rond gecoat tafelkleed 150cm

Ben je op zoek naar een kant-en-klaar rond tafelkleed? Wij verkopen mooie ronde gecoate tafelkleden van 150 cm doorsnede die perfect zijn voor een ronde tafels met een diameter van ongeveer 110 cm.
Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede

Rond gecoat tafelkleed 150cm

Mooie gecoate ronde tafellakens, afgebiesd, van uitstekende kwaliteit van 150 cm doorsnede voor tafels met een diameter van ongeveer 110cm.  Het ronde afwasbare tafelkleed is afgezet met een bies in dezelfde kleur. Dit geplastificeerd afwasbare katoen is 3-voudig behandeld met een teflon coating waardoor het 100% gegarandeerd vlek-werend is. Maar het mag ook op 30 graden worden gewassen.

  • Afmeting: 150cm rond (voor tafel van 110cm)
  • Samenstelling: 50% katoen en 50% polyester
  • Coating: Teflon (3 lagen)
  • Machinewasbaar: op 30 graden ( mogelijke krimp tot 4%)
  • 100% vlek-werend

Welke maat rond tafelkleed moet ik kopen?

De ronde gecoate kleden 150cm van MixMamas zijn geschikt voor de volgende maten ronde tafels:

  • Een tafel met een diameter van 110cm als je een overhang van 20cm wilt
  • Een tafel met een diameter van 120cm bij een overhang van 15cm
  • Een tafel met een diameter van 130cm bij een hele korte overhang van 10cm

Als je tafelblad een diameter van 150cm heeft dan zijn onze kleden voor jou te klein.  Je moet nl. ook altijd nog de overhang (dubbel) bij de maat optellen. Een rond tafelkleed van 180 cm doorsnede is dan een goede keus.

Afwasbaar rond tafelkleed met natuurlijke uitstraling

Veel mensen verwarren gecoat tafellinnen met plastic tafelzeil maar gecoat tafellinnen heeft een veel natuurlijker uitstraling omdat de stofstructuur, het echte stofgevoel, grotendeels behouden blijft bij een teflon coating.

 

Grote hoeveelheden ronde tafelkleden inkopen B2B

MixMamas is importeur en groothandel in tafelzeil sinds 2001 dus ben je eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je festivals of events of richt je bedrijven en wil je meerdere gecoate tafelkleden bestellen? Mail ons dan zodat we je een passende aanbieding kunnen doen.

Indien je regelmatig grote hoeveelheden tafelzeil of tafelkleden bestelt kunnen we ook een groothandelsaccount voor je aanmaken. Dan krijg je online altijd de speciale prijs die voor jou is vastgelegd.

Gecoat tafelkleed: decoreert & beschermt je tafel

Dit prachtige naturel ogende gecoat tafellinnen is ideaal om je tafel te beschermen en tegelijkertijd wat kleur in huis aan te brengen. Het materiaal van onze ronde tafelkleden is waterafstotend en vlekwerend dus gemakkelijk af te nemen en schoon te houden.