• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gecoat tafellinnen 150 cm breed

Onze collectie brede gecoate tafelkleden van 150cm is geschikt voor tafels die ongeveer 110cm tot 120cm breed zijn. ****Gratis Verzending! ****Supersnel!
Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte
Diameter, Doorsnede

Gecoat tafellinnen 150 cm breed

Brede gecoate tafelkleden van 150cm  zijn geschikt voor tafels die ongeveer 110 cm tot 120 cm breed zijn.  Heb je een bredere tafel?  Kijk dan eens rond bij onze collectie extra brede tafelkleden van 160 cm en 170 cm en zelfs 180 cm breed!  Heb je een tafel die 1m breed is?  Kijk dan bij onze collectie tafelkleden van 140cm breed.

Ronde en Rechthoekige gecoate tafelkleden

In deze categorie vind je ronde gecoate tafelkleden 150 cm voor ronde tafels van 110 cm maar ook kant-en-klaar afgewerkte afwasbare tafelkleden van 2,5 m die geschikt zijn voor tafels van 110 cm breed en respectievelijk 210 cm lang.

Prachtige Kant-en-klare afwasbare tafelkleden

Onze afwasbare tafelkleden niet alleen op maat geknipt maar ook keurig afgewerkt met een zoom. Dit geplastificeerd afwasbare katoen is 3-voudig behandeld met een teflon coating waardoor het 100% gegarandeerd vlekwerend is. Maar het mag ook op 30 graden worden gewassen.

  • Samenstelling: 50% katoen en 50% polyester
  • Coating: Teflon (3 lagen)
  • Machinewasbaar: op 30 graden ( mogelijke krimp tot 4%)
  • 100% waterafstotend
  • 100% vlekwerend, zelfs voor koffie vlekken!

Gecoat tafellinnen met een natuurlijke uitstraling

Veel mensen verwarren gecoat tafellinnen met plastic tafelzeil maar gecoat tafellinnen heeft een veel natuurlijker uitstraling omdat de stofstructuur, het echte stofgevoel, grotendeels behouden blijft bij een teflon coating.


Breng sfeer in huis met een mooi gecoat tafelkleed

Dit prachtige naturel ogende gecoat tafellinnen met een breedte van 150cm is ideaal om je tafel te beschermen en tegelijkertijd wat kleur in huis aan te brengen. Het materiaal is waterafstotend en vlek-werend dus gemakkelijk af te nemen en schoon te houden.

Gecoate tafelkleden B2B inkopen

MixMamas is importeur en groothandel in tafelzeil sinds 2001 dus ben je eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je festivals of events of richt je bedrijven in en wil je een grote bestelling gecoate tafelkleden plaatsen, mail ons dan zodat we je een passende aanbieding kunnen doen.

Indien je regelmatig grote hoeveelheden tafelkleden of tafelzeil bestelt kunnen we ook een groothandelsaccount voor je aanmaken. Dan krijg je online altijd de speciale prijs die voor jou is vastgelegd.