• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gecoat tafellinnen op rol 140cm

Kleur
Dessin
Vorm
Breedte
Lengte

Gecoat tafellinnen op rol 140cm

Gecoat tafellinnen op rol, 140cm breed en 25m /20m lang.  Gecoat Tafellinnen op rol van uitstekende kwaliteit en OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd. Dit garandeert dat het textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid. Het gecoat tafellinnen van MixMamas bevat bijvoorbeeld geen ftalaten (weekmakers).  

  • OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd
  • Ftalaten-vrij / phatalates-free
  • Voorzien van 3 lagen teflon coating
  • 100% vlekwerend
  • Afwasbaar
  • 100% waterafstotend
  • Easy wipe, afwasbaar.
  • Breedte 140cm. Lengte 25m (ruitjes 20m)

Afwasbaar katoen behandeld met Tefon Coating

Dit geplastificeerd afwasbare katoen is 3-voudig behandeld met een teflon coating waardoor het 100% gegarandeerd vlekwerend is. Maar het mag ook op 30 graden worden gewassen.
Veel mensen verwarren gecoat tafellinnen met plastic tafelzeil maar gecoat tafellinnen heeft een veel natuurlijker uitstraling omdat de stofstructuur, het echte stofgevoel, grotendeels behouden blijft bij een teflon coating. 

Rollen Gecoat tafellinnen voor bedrijven / winkeliers / B2B

Gecoat tafellinnen kun je een stuk voordeliger inkopen als je het op rol koopt. Ook voor particulieren is het kopen van een rol Gecoat tafellinnen goedkoper dan per meter. Wil je meerdere rollen bestellen? Mail ons dan zodat we je een passende aanbieding kunnen doen.

Ben je eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je festivals of events of richt je bedrijven in en wil je veel tafels of biertafels van ons gecoat tafellinnen voorzien? Dan is het voordelig om bij Mixmamas op rol te bestellen. Bij MixMamas zijn rollen tafelzeil áltijd in de aanbieding en in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar.

Gecoat tafellinnen op rol online kopen bij de groothandel

Als je regelmatig gecoate tafellinnen op rol bij MixMamas wilt inkopen informeer dan of je in aanmerking komt voor een groothandelsaccount. Dan krijg je online altijd de speciale prijs die voor jou is vastgelegd en kun je zelfs ’s nachts je tafelkleden bestellen. Lekker makkelijk online inkopen. Wij importeren nl. rechtstreeks van de fabriek, al vanaf 2001.