• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cookplay Jomon Large Kom - Porselein - 18 x 14 x 9 cm - Goud/Wit

€34,50 €29,50
Levertijd Niet leverbaar
Cookplay Jomon Large Kom - Porselein - 18 x 14 x 9 cm - Goud/Wit

Schaal Jomon Large goud van het Baskische design servies merk Cookplay: winnaar van de Red dot design award 2014.  Deze bijzondere stijlvolle Jomon kom van Cookplay is voor de thuis-chef-koks onder ons een echte aanwinst voor je servieskast. 

Wat een luxe en feestelijkheid straalt je tafel uit als je die dekt met deze prachtige ovale kommen die van binnen helemaal goud zijn!

 • Kom ovale vorm wit-goud met een afmeting van 14 bij 18 cm en hoogte 9 cm. 

"Prachtige schaal! Nog nooit zoiets moois gezien"

Deze porseleinen Jomon schalen zijn perfect voor voorgerechten, soepen, desserts en het serveren van mooie, kleine gerechten.  Met deze gouden Jomon kommen en schalen tover je je tafel in een handomdraai om in een sterren restaurant vol met onweerstaanbare lekkere hapjes die een lust voor het oog zijn.

De Jomon schalen van Cookplay hebben een uniek design waarvoor ze al vele prijzen hebben gewonnen.  De schalen zijn gemaakt van hoogwaardig porselein en zijn geschikt voor de vaatwasser maar de gouden versie kan natuurlijk niet in de magnetron!  (de witte wel)  Het handige formaat en de handpalm vorm maakt de schalen uniek en multifunctioneel.

De gouden Jomon schalen zijn gemaakt van premium porselein. De schaal Jomon Large goud heeft een afmeting van 18 x 14 x 9 cm.

Cookplay weet als geen ander de kwaliteit van hotel porselein te combineren met de finesse van exclusief stijlvol design.

 • 18 x 14 x 9 cm
 • In luxe geschenkdoos
 • Gemaakt van hoogwaardig, duurzaam porselein
 • Baskisch design van Ana Roquero
 • Red Dot Design Award winner 

Horeca porselein design servies voor thuis

Hou je van design servies?  En van variëren?  En van mooi dekken?  Dan kun je je hart ophalen bij het design servies van Ana Roquero.  Zij heeft de kunst van het moderne tafelen echt goed begrepen en vorm gegeven.

Met haar Cookplay collectie van verschillende schaaltjes en bakjes in organische vormen speelt zij perfect in op de trend van kleine

Deze mooie porseleinen bowls die van binnen geheel goud zijn passen precies in de palm van je hand.  Er zit een gaatje in waar je evt. een klein lepeltje in kunt steken ter contrast of waaraan je 'm kunt ophangen.

Organische vormen zijn kenmerkend voor de serviezen van de Baskische ontwerpster Ana Roquero. Met haar bakjes en schaaltjes met pure en organische vormen kun je eindeloos variëren en improviseren.

 • feestelijk servies
 • goud servies
 • gouden schaaltjes
 • design servies
 • salade schaaltje
 • schaaltje voor kleine gerechten
 • design servies
 • hotel porselein

Je kunt je tafel haast niet feestelijker en exclusiever maken dan met deze prachtig gevormde bakjes Jomon goud van Cookplay.

Hoogwaardig porseleinen bakjes bekroond met RED DOT design award

De Jomon collectie van Cookplay, ontworpen door de Baskische ontwerper Ana Roquero, heeft in 2014 de RED DOT design award gewonnen en werd in 2015 door Elle Decor Spain uitgeroepen tot "Tableware Collection of The Year". 

Over Cookplay

Cookplay produceert en ontwerpt exclusieve porseleinen serviezen van hoogwaardige kwaliteit porselein, waarvoor het bedrijf al diverse design prijzen in ontvangst heeft mogen nemen. Cookplay serviezen garanderen een exclusieve en stijlvolle feestelijke aankleding en creëren de ultieme tafelbeleving.

 • 2014  Red Dot Design Award voor Jomon Collectie
 • 2015  “Best In the Show" Maison&Objet Paris
 • 2015  “Tableware Collection of The Year" ELLE Decor Spain
 • 2015  Finalist ELLE Decor Internation Design Award
 • 2017  “Best Horeca Product" , Horeca Business Model Award
 • 2017  “Best StartUp" , Basque Culinary Center
 • 2017  “Best Creative Brand", Basque Governement
 • 2017  “Best in The show", Las Vegas Market Fair 

Combineer de Jomon large met de Jomon mini schaaltjes

Deze prachtige porseleinen schalen van Cookplay maken van ieder diner een feestje: een echte lust voor het oog. 

De Jomon Large is een ideale middelgrote kom voor het serveren van kleine gerechten of soepen.  Er zit een inkeping in voor een vorkje of lepel of eetstokjes.

Mocht je voor je feestelijke diner iets hebben bereid waar je graag toppings bij serveert dan staat het natuurlijk extra feestelijk om deze toppings in het kleinere broertje van de Jomon Large te serveren: nl de Jomon mini schaaltjes!

Organisch gevormd minimalistisch servies

Met de Jomon bowls kun je je gerechtjes lekker los presenteren.  De Jomon bowl is een soort schelp die je gemakkelijk in palm van je hand past en die uitnodigt om hier vervolgens op een losse, vrije manier uit te eten.

Dit Jomon servies is ontworpen door de Baskische industrieel ontwerper Ana Roquero in samenwerking met Chef Aitor Elizegi. Het Jomon servies van Cookplay heeft de 'Red Dot Design Award 2014.

Het idee achter het ontwerp van deze organisch gevormde "schelpen" was het teruggaan naar de meest primitieve oervorm van eten: teruggaan naar het eten in de palm van je hand. gewonnen.

JOMON bestaat uit een reeks van porseleinen kommen van verschillende grootte die het vrij en veelzijdig gevarieerd eten stimuleren, zowel thuis als in de betere restaurants. 

Super feestelijk servies maar niet stijf

Het leuke aan het Jomon servies is dat het je tafel een enorme feestelijke boost geeft en je gasten het gevoel geeft dat je echt uitgepakt hebt, zonder dat het stijf wordt.

Met de Jomon schalen van Cookplay komen minimalistisch design en organsiche vormen op een unieke manier samen en het resultaat is een oogstrelend maar speels effect.

Er is níets stijfs aan de Jomon schalen van Cookplay en toch zijn ze feestelijker dan wélk servies dan ook.

 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen