• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Used2b Cargo - Koffertas - 68 x 40 cm - upcycled - Cement - Groen

€39,95
Levertijd Niet leverbaar
Used2b Used2b Cargo - Koffertas - 68 x 40 cm - upcycled - Cement - Groen

Stoere koffertas: ruim en ideaal op dekbedden of andere niet al te zware spullen in op te bergen. Hij past onder de meeste beden. Maar dat is eigenlijk zonde want hij is erg uniek en geeft je kamer karakter. De tas is gevoerd en heeft een handvat maar uiteraard is deze tas niet bedoeld als reiskoffer voor bijv. 20kg. Hij is ideaal om je reserve dekbedden in op te bergen en onder het bed te schuiven. En kinderen kunnen hem dan ook als poef gebruiken! Heb je een webshop? Als je spullen niet al te zwaar zijn is dit de ideale tas om je pakketjes naar het postkantoor te brengen!  

Zoek je een cadeau met een verhaal, dan ben je bij used2b aan het juiste adres.  

  • Kleur: groen
  • Afmeting: 68 x 40 x 25cm (lx b x h)
  • Materiaal: waterafstotend gewoven polypropyleen
  • Producent: Deze strandtassen zijn gemaakt door een klein atelier in Cambodja dat werkt volgens de Fair Trade principes.
  • Let op: dit materiaal kan verkleuren door langdurige blootstelling aan direct zonlicht. Let op: print kan afwijken van de foto, geen enkel used2b item is precies hetzelfde maar wel uit dezelfde soort cementzak gesneden.

Used2b liet van "industrial waste" mooie zelf ontworpen tassen maken met een stoere uitstraling. Deze duurzame opbergkoffer is gemaakt van cementzakken die door de fabrikant werden afgekeurd omdat ze een klein druk- of weeffoutje hadden. Used2b omarmt deze "imperfecties". Het geeft de tassen karakter. Hun stevigheid en robuuste uitstraling komen juist in dit tweede leven optimaal tot hun recht.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen