• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bonfim lint - Set van 20 Bonfim Lintjes 43 cm - Brazil - Groen/Geel

1 / 1
€12,50
Levertijd Op werkdagen vóór 22.30u besteld, dezelfde dag verzonden!
Besteld voor 22.30u, morgen in huis! Je hebt nog 03:39 uur
MixMamas Bonfim lint - Set van 20 Bonfim Lintjes 43 cm - Brazil - Groen/Geel

De naam zegt het al: deze Braziliaanse lintjes brengen geluk! En wie wil dat nou niet?

In dit zakje zitten 21 kant-en-klaar geknipte bonfim geluksbandjes in de kleuren van de Braziliaanse vlag met het opschrift Lembranca do Senhor do Bonfim de Bahia.

Braziliaanse Bonfim lintjes

Deze Bonfim Brazilië mix kan natuurlijk niet onbreken op je Braziliaanse feest, je Brazilië reünie, je Braziliaanse voetbal club of om je Braziliaanse menukaart of feesttafel te versieren. Gaat jouw familielid trouwen met een Braziliaanse dan kunnen jullie als gasten je goedkeuring voor dit huwlijk laten blijken door allemaal een Braziliaans bonfim geluks lintje om te binden: zo word je nog lang herinnerd aan de fesstelijke dag!

Knoop de bonfim lintjes om de pols van al je gasten en maak ze vast met 3 knopen. Bij elke knoop doet de ontvanger een wens en laat dan het armbandje zitten tot het er vanzelf afvalt. En voilá: alle 3 de wensen komen uit. Als dat geen geluk is...

Accessoires voor Braziliaans feest

Geef of ga jij naar een Braziliaans feest, organiseer je een Braziliaans diner of een Brazilliaanse bruiloft of ontwerp jij eenBraziliaans geboortekaartje? Dan ben je bij MixMamas aan het juiste adres.

De bonfim gelukslintjes in Braziliaanse kleuren zijn niet alleen een origineel bedankje na afloop van de Italiaanse bruiloft maar kunnen ook heel mooi ingepast worden in de huwelijks ceremonie. Daarnaast kunnen ze bij een Braziliaans diner dienen als serverlint, versiering van de boeketten of als decoratie lint voor de Braziliaanse menukaart.

Wil je je Braziliaanse cadeau mooi en origineel inpakken? Plak er dan drie bonfimlintjes groen, wit en rood op!

  • Bruilofts-cadeau: Bonfim lintjes van Mixmamas zijn een origineel en betaalbaar bedankje na een bruiloft of feest.
  • Bonfim sieraden: Wees creatief en verwerk bonfim lint in je zelf ontworpen sieraden.
  • Bonfim herdenkingslint; met het witte bonfim lint kun je je dierbare op een persoonlijke manier herdenken.
  • Bonfim cadeau lint: gebruik Bonfim gelukslint op rol om je cadeau mooi mee in te pakken en tegelijkertijd je dierbaren een dosis geluk cadeau te geven. Heb je geen rol bonfimgelukslint plak dan een bonfim gelukslintje op je cadeau.
  • BFF cadeau: Geef al je best friends een bonfim geluksarmbandje als je bijv. samen naar een feest of festival gaat of elkaar een lange tijd niet gaat zien.
  • Geboortekaartje idee: Knoop een bonfim geluksbandje aan je geboortekaartje

Bonfim Groothandel:

MixMamas is dé bonfim geluksbandjes importeur en groothandel sinds 2007 en leverde al bonfimlint aan vele Nederlands en buitenlandse bedrijven. Dus ben je marketeer, drukker, organiseer je festivals of events en zoek je een bonfim groothandel? Dan is het voordelig om bij MixMamas bonfim te bestellen.

Wij kunnen bedrijven snel op maat leveren en kunnen je altijd een passende aanbieding doen.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen