• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hippe zwart-witte schaaltjes van Cookplay

De opvallende zwart-witte schaaltjes, kommen en bakjes van Cookplay zijn echte eyecatchers voor iedere tafel. De Jomon serie bestaat uit witte kommen met een zwarte binnenzijde en de Yayoi Beltz serviessets zijn door en door zwart gebakken.
Kleur
Dessin

Hippe zwart-witte schaaltjes van Cookplay

Zwart-witte Schaaltjes

De hippe schaaltjes van het Baskische merk Cookplay kun je voor allerlei toepassingen gebruiken. Of je nu op zoekt bent naar een kom voor je ontbijt of je noodles of je tapas of sushi. De webshop van Mixmamas biedt een uitgebreid assortiment hippe schaaltjes aan. De schalen en schaaltjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.  Maak je tapas avondje of sushi avondje extra speciaal door de kleine gerechtjes en sausjes in de hippe zwart-witte schaaltjes van Cookplay te serveren. 

Hippe Kommen

Een kom die mooi in de palm van je hand valt: dat had de ontwerpster van de zwart-witte Jomon Large Bowls voor ogen.  De zwart-witte kommen Large van Cookplay kun je voor allerlei toepassingen gebruiken. Allereerst natuurlijk om je dag te beginnen met een gezond ontbijtje van kwark en granen en wat rood fruit.  Tussendoor gebruik je de kommen voor  een lekkere noodle maaltijd. Bij de borrel serveer je in deze zwart-witte kommen je borrelhapjes: hiermee creëer je in één keer een heel feestelijke sfeer.  En bij het avondeten gebruik je de kommen voor het serveren van bijgerechten, stokbrood, groente etc.  MixMamas verkoopt witte kommen met een zwarte binnenzijde: deze passen heel mooi bij een zwart wit servies een wit servies. Alle kommen vind je online. 

Sushi servies

Sushi eet je het mooist van een modern zwart servies.  Want op een zwarte ondergrond komen de Sushi het mooiste tot hun recht. Sushi zijn een feestelijke delicatesse, er is niets alledaags aan, daarom is het zo belangrijk om je tafel in stijl te dekken als je sushi gaat eten.  Bij Mixmamas kun je Sushi gift sets kopen maar wat dacht je van het super mooi vorm gegeven Yayoi servies van Cookplay?

De stijlvolle mat zwarte serviesset Yayoi is niet geverfd maar gebakken uit 100% zwarte of donker antraciete klei.  Deze servieset bestaat uit een onderbord waarop 3 andere kleinere bordjes organisch invallen als een puzzel.  De kleine bordjes zijn heel leuk om de gerechtjes en natuurlijk de gember, wasabi en sojasaus mooi over de tafel te verspreiden. 

Met de yayoi serviesset zwart maak je voortaan deze heerlijke delicatesse thuis en serveer je deze op je mooie en stijlvolle sushi servies!

Ontbijtkommen zwart-wit

Start jij je ontbijt graag met een gezond ontbijt van Kwark of yoghurt met muesli en fruit en hou je van stijl?  Hoe heerlijk begin je je dag met een gezond ontbijt in een hippe zwart-witte ontbijtkom van Cookplay? 

Maak je graag een gezond ontbijtje voor je vriend?   Serveer deze dan met stijl in een mooie Jomon Large Kom zwart-wit van Cookplay. 

Zwarte Kommen en schaaltjes online kopen?

Alles voor een mooi zwart-wit gedekte tafel en alles om je hapjes mooi te serveren vind je bij de hippe serviezen van Cookplay.  Als je je hippe schaaltjes en bakjes vóór 22.30u bestelt, heb je ze de eerstvolgende werkdag al in huis!