• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Op zoek naar een feestelijk servies?

Laat je inspireren door de creatieve serviezen van Cookplay. De meest feestelijke bakjes en borden heb ik hier voor je bij elkaar gezet zodat je makkelijk een keuze kunt maken voor jouw feestelijke servies.
Kleur
Vorm

Op zoek naar een feestelijk servies?

Niets is mooier dan een uitgebreid gedekte tafel, waarbij je alles mooi op elkaar af hebt gestemd. Als je de gouden Jomon schaaltjes van Cookplay hebt gezien weet je dat deze niet mogen ontbreken op jouw tafel. 

Maar wat ook mooi is is om deze gouden Jomon schaaltjes te combineren met de witte.

Mooi modern servies

Als je op zoek bent naar een mooi modern servies zou ik zeker kijken naar de prachtige Shell Line collectie van Cookplay.

Als je kleine gerechtjes hebt gemaakt laat je dan inspireren door de Yayoi diner set die uit 4 in elkaar passende bordjes bestaat.

Als je 2 van deze sets over je feestelijke tafel verdeelt zul je al een spetterende indruk maken.

Mooi dessert bord voor feestelijk diner

Ben je op zoek naar een mooi dessert bord om je dessert op te dienen?  De dessertborden van de Shell Line collectie van Cookplay zijn heel subtiel en bestaan uit 2 compartimenten: dat is heel handig om de verschillende onderdelen van je feestelijke toetje te verdelen.

Als je maar een heel klein dessert hebt, een echt exquise klein gerechtje of bijvoorbeeld een hele mooie bonbon, dan zijn de schoteltjes FLY80 van de FLY collectie echt heel mooi en betaalbaar om iets in het midden op te presenteren.

Mooi hors d'oeuvre bord voor diner

Ben je op zoek naar een mooi bord om je koude voorgerecht op op te dienen tijdens je diner?  De saladeschalen van het Shell Line servies zijn oogverblindend mooi en modern.  Als je hier je voorgerecht in presenteert zal iedereen paf staan.

De porseleinen trays JO zijn beperkt leverbaar dus als je die wilt moet je echt snel zijn: als je hier je voor gerechtje op presenteert zal het succes ongekend zijn.

Ook heel mooi om je hors d'oeuvre te presenteren zijn de Jomon Large Bowls. Kijk maar naar de foto's voor inspiratie.

Mooie soepkommen of soepborden diner

Natuurlijk kun je je soep mooi opdienen op de soepborden van het Shell servies maar waar je misschien niet aan gedacht hebt en wat erg makkelijk mee te nemen is zijn de theekoppen FLY van Cookplay.  Deze theekoppen zijn nl. ook soepkoppen.  Ze zien er erg leuk uit dus dat maakt het extra feestelijk.

Mooi amuse servies

Bij een feestelijk diner horen amuses.  Niets is verrassender en feestelijker dan een onverwachte amuse op een mooie manier gepresenteerd.  Want dat is onlosmakelijk verbonden aan een amuse: dat het ongelooflijk mooi gepresenteerd wordt.

Ana Roquero is heel erg goed in het ontwerpen van servies voor kleine gerechtjes. Dus wat dat betreft zou ik zeker even goed naar alle schaaltjes en bakjes van het Cookplay servies kijken om je te laten inspireren voor kerst of oud & nieuw.

Uiteraard zijn de kleine Jomon schaaltjes ideaal voor het presenteren van een amuse: zowel de mini als de small zijn hiervoor uitermate geschikt.  Maar ook de Yayoi appetizer: het kleinste schaaltje van de Yayoi diner set is een super origineel schaalte voor het serveren van een amuse.

En als je een goedkope oplossing zoekt kun je overwegen de 6-delige Fly schoteltjes set te kopen voor het serveren van je amuse want die hebben in het midden een uitsparing als een soort zon, zo groot als een grote eierdooier waar je heel mooi je amuse op zou kunnen presenteren.